deliziosa logo white
deliziosa logo black

WELCOME TO

  Bëni një Rezervim:

   Make A Reservation:

   RRETH NESH

   Pizzeria Deliziosa ju ofron picat më të shijshme të përgatitura nga mjeshtrat tanë me recetat më të mira italiane.

   Mundësi zgjedhjeje nga menuja e gjërë e pastave italiane të përgatitura dhe të servirura me mjeshtëri nga stafi ynë.

   Pizzeria Deliziosa ju mundëson ambjente relaksuese dhe të rehatshme. Ambjente të brendeshme dhe të jashtëme për grupe ose për organizime festash. Fëmijët do të gjejnë një perfekt dhe të përshtashëm për të kaluar momente me familjen e tyre.

   FEW WORDS ABOUT US

   Pizzeria Deliziosa offers you the most delicious pizza prepared by our chiefs with the best Italian recipes.

   Choice of wide range of Italian pastas prepared and well-crafted by our staff.
   Pizzeria Deliziosa provides you with relaxing and comfortable facilities.

   Indoor and outdoor environments for groups or party arrangements. Children will find a perfect and convenient way to spend moments with their family.

   RRETH NESH

   Pizzeria Deliziosa ju ofron picat më të shijshme të përgatitura nga mjeshtrat tanë me recetat më të mira italiane.

   Mundësi zgjedhjeje nga menuja e gjërë e pastave italiane të përgatitura dhe të servirura me mjeshtëri nga stafi ynë.

   Pizzeria Deliziosa ju mundëson ambjente relaksuese dhe të rehatshme. Ambjente të brendeshme dhe të jashtëme për grupe ose për organizime festash. Fëmijët do të gjejnë një perfekt dhe të përshtashëm për të kaluar momente me familjen e tyre.

   PICAT TONA MË TË MIRA

   Burratina

   Salcë domate, proshutë krudo, rukola, burrata e freskët. Pizza bëhet me brumë pa maja në furrë druri.

   REGULAR SIZE 1.290 ALL
   LARGE SIZE 2.430 ALL

   Carbonara Tartufotto

   Mocarela fior di latte, vezë, pançetë, tartuf, grana. Pizza bëhet me brumë pa maja në furrë druri.

   REGULAR SIZE 950 ALL
   LARGE SIZE 1.750 ALL

   Rustica

   Salcë domate, mocarela fior di latte, pomodorini, grana, rukola. Pizza bëhet me brumë pa maja në furrë druri.

   REGULAR SIZE 660 ALL
   LARGE SIZE 1.170 ALL

   Tartufotto

   Mocarela fior di latte, krem tartufi, grana, spek. Pizza bëhet me brumë pa maja në furrë druri.

   REGULAR SIZE 800 ALL
   LARGE SIZE 1.450 ALL

   NEWS & EVENTE

   Për festën më të ëmbël nga të gjitha kemi menduar një dhuratë të ëmbël për të gjithë çiftet që do të vijnë tek ne në 14 shkurt

   Filloni mëngjesin me Deliziosa. All you Can Eat 500 lek. Ju mirëpresim!

   Hidhni stilolapsat, ngrini gotat! Organizoni festën tuaj të Vitit të Ri me ne