Kontakt

Mirësevini

Kontakt

Pizzeria Deliziosa

Piceri dhe restorant italian në zemër të Tiranës. Vend i qetë me një kopsht të mrekullueshëm. Pica të shkëlqyera dhe makarona të bëra me dashuri nga kuzhinierët tanë.

 Organizime grup

 Ambjente për fëmijë

 Ambjete të jashtëme

Catering

Rezervim

 Shërbim i shkëlqyer

 

 

Adresa

Brigada VIII, Nr. 10 Tiranë

Orari: 9:00 AM – 11:59 PM

Na Ndiqni